Dit is een enorme ‘guilty pleasure’. Niet van af te blijven en je krijgt er vieze vingers van 😋. Je zet het zo in elkaar en dan even wachten tot het uitgehard is. Ik heb later nog een recept staan dat ook zo verschrikkelijk goed is. Met de zelfde smaken, maar dan net even anders. Gewoon lekker bij de thee, koffie of als je zin hebt om ongegeneerd te zondigen! De ingrediëntenlijst:
- 100 gram bevroren frambozen
- 125 gram speculaasbrokken
- 400 gram witte chocola
- 1 blikje gecondenseerde melk
Extra:
- Bakpapier
- (Oven)plaat
Verwarm de gecondenseerde melk, al roerend, in een pan op laag vuur. Breek de chocola in kleine stukken en voeg deze aan de melk toe wanneer deze bijna kookt. Zet het vuur af en roer totdat de chocolade is gesmolten.
Breek de speculaas in stukken en voeg deze samen met de frambozen toe aan het chocolademengsel. Let goed op want nu gaat het snel! Roer dit zo goed mogelijk door.
De frambozen worden zacht en gaan snel kapot (daar krijg je die vieze vingers van). Stort dit op een met bakpapier bekleedde (oven) plaat. Druk vervolgens de pecannoten op het mengsel en laat de boel afkoelen totdat het stevig wordt. Dit kan in de koelkast.
Snijd de plaat chocola, na het afkoelen, in stukken en probeer ze niet allemaal achter elkaar op te eten in je eentje 😉. Delen is ook leuk, ook al is dit hiermee erg moeilijk!