Aspergesalade met geitenkaas en walnoten

Ik weet niet meer precies de hoeveelheden. Beetje naar eigen inzicht op een bordje leggen en dan komt het wel goed. Het smaakte mij in elk geval erg goed en daarom post ik het toch nog even:

  • Gemengde rucola / blad sla
  • Ei
  • Asperges
  • Geitenkaas
  • Walnoten

Het klaar maken is ook erg eenvoudig: begin met het koken van de eieren. Circa 7 minuten.

Schil de asperges en gril deze in een hete grillpan tot ze zacht beginnen te worden en een mooie streep krijgen.

Leg de sla op het bord, verkruimel de geitenkaas hierover. Positioneer de asperges erop en verdeel het ei in kwarten over de salade. Strooi er nog wat walnoten overheen en, Voilá, een prachtige salade.

Ik had er zelf geen dressing overheen (vergeten denk ik). Door de geitenkaas heb je al een zacht elementje dat de salade mooi bindt. Je zou er misschien nog wat gesmolten boter overheen kunnen doen als dressing bijvoorbeeld. Doet het altijd goed met asperges! Eet smakelijk.

Gegrilde asperge salade met geitenkaas

Berichtnavigatie


Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *